PO NAROČILU

Ave Poetovio

2.50

Ave Poetovio je medeno pivo z aromo in okusom slovenskega hmelja Aurora in Savinski Golding. Prepoznaven okus mu s svojo intenzivnostjo daje še domači hribovski kostanjev med.

Ime piva izvira iz bogate rimske tradicije mesta Ptuj. Pri varjenju pa smo se osredotočili na med, ki so ga častili tukajšnji prebivalci že pred dva tisoč leti. Ave Poetovio je poklon zgodovini mesta in tradiciji apikulture v Sloveniji. Okusite pivo, ki vas bo navdušilo z izjemno aromo, da boste zakričali Ave!

Najmanjše možno skupno naročilo v trgovini je 6 steklenic. Za večje naročilo (več kot 20 steklenic) nas prosim kontaktirajte.

Pivo je na voljo tudi kot točeno v 25l sodih z možnostjo izposoje točilnega avtomata.

Pivo je trenutno na voljo le po naročilu. Za večje naročilo nas prosim kontaktirajte.

 

PO NAROČILU

Opis

Stil: medeno pivo

Alkoholna vrednost: 4,8%

Barva: zlato rumena

Pakiranje: 0,33l

Nefiltrirano in nepasterizirano.

 

Naša pivovarna v Velikem Vrhu vabi na pravo doživetje okusov. Med degustacijo naših sezonskih kraft piv vam razložimo postopek varjenja in bogato zgodovino pivovarstva pri nas. V Halozah od hiše ne boste nikoli odšli lačni. Naša specialiteta so pice iz 48-urno fermentiranega testa in haloške preste z ocvirki, ki smo jih razvili z družinsko pekarno iz sosednjega hriba. Postreženi boste z lokalnimi izdelki iz okolice pivovarne, ker želimo, da dodobra spoznate gurmansko plat Haloz. Degustacije izvajamo v vseh letnih časih in za različne skupine, potrebna je le rezervacija termina. Pokličite nas!