PO NAROČILU

Nem zadet

2.50

Konopljino pivo na prvi pogled očara s svojim vonjem in zeleno barvo. Okus piva združuje note ječmenovega slada, hmelja in konopljinih cvetov, ki ustvarjajo edinstveno kombinacijo okusov.

Bogat okus piva je navdušil že marsikaterega ljubitelja piva. Nem zadet v haloškem narečju pomeni, da uživanje domačega konopljinega piva ne vodi v omamljenost, pričara pa blago blaženost. Uživajte v okusni in izjemno aromatični izkušnji tekočega zelenega zlata.

Najmanjše možno skupno naročilo v trgovini je 6 steklenic. Za večje naročilo (več kot 20 steklenic) nas prosim kontaktirajte.

Pivo je na voljo tudi kot točeno v 25l sodih z možnostjo izposoje točilnega avtomata.

Pivo je trenutno na voljo le po naročilu. Za večje naročilo nas prosim kontaktirajte.

PO NAROČILU

Opis

Stil: konopljino pivo

Alkoholna vrednost: 4,5%

Barva: zelena

Pakiranje: 0,33l

Nefiltrirano in nepasterizirano.

 

Naša pivovarna v Velikem Vrhu vabi na pravo doživetje okusov. Med degustacijo naših sezonskih kraft piv vam razložimo postopek varjenja in bogato zgodovino pivovarstva pri nas. V Halozah od hiše ne boste nikoli odšli lačni. Naša specialiteta so pice iz 48-urno fermentiranega testa in haloške preste z ocvirki, ki smo jih razvili z družinsko pekarno iz sosednjega hriba. Postreženi boste z lokalnimi izdelki iz okolice pivovarne, ker želimo, da dodobra spoznate gurmansko plat Haloz. Degustacije izvajamo v vseh letnih časih in za različne skupine, potrebna je le rezervacija termina. Pokličite nas!