PO NAROČILU

Krampus

2.50

Božično pivo z okusom kostanjevega medu, božičnih začimb in vanilije, da boste mislili, da so v vaši ustih medenjaki. Krampus je v ponudbi zgolj v najhladnejšem delu leta, od novembra do februarja.

V prazničnih decembrskih dneh vse diši po medenjakih, medu in cimetu, ko so na obhodu dobri možje in njihovi temni spremljevalci. Če je v tem obdobju priljubljen posladek kruh v obliki parklja, zakaj se ne bi pivoljubi posladkali z božičnim pivom Krampus?

Najmanjše možno skupno naročilo v trgovini je 6 steklenic. Za večje naročilo (več kot 20 steklenic) nas prosim kontaktirajte.

Pivo je na voljo tudi kot točeno v 25l sodih z možnostjo izposoje točilnega avtomata.

Pivo je trenutno na voljo le po naročilu. Za večje naročilo nas prosim kontaktirajte.

PO NAROČILU

Opis

Stil:božično pivo

Alkoholna vrednost: 6,1%

Barva: jantarno zlata

Pakiranje: 0,33l

Nefiltrirano in nepasterizirano.

 

Naša pivovarna v Velikem Vrhu vabi na pravo doživetje okusov. Med degustacijo naših sezonskih kraft piv vam razložimo postopek varjenja in bogato zgodovino pivovarstva pri nas. V Halozah od hiše ne boste nikoli odšli lačni. Naša specialiteta so pice iz 48-urno fermentiranega testa in haloške preste z ocvirki, ki smo jih razvili z družinsko pekarno iz sosednjega hriba. Postreženi boste z lokalnimi izdelki iz okolice pivovarne, ker želimo, da dodobra spoznate gurmansko plat Haloz. Degustacije izvajamo v vseh letnih časih in za različne skupine, potrebna je le rezervacija termina. Pokličite nas!