PO NAROČILU

Malinovec

2.50

Malinovec je osvežilno poletno pivo, ki vas bo s prijetno sladkasto aromo in neznansko lahkotnostjo popeljalo naravnost v dišeč nasad malin. Varjeno z dobro mero ekološko pridelanih malin.

Malinovec prikliče spomin na čudoviti domači sok, ki so ga mame in babice pridelovale iz malin iz domačega vrta. Si predstavljate bolj idealno osvežitev v vročih poletnih dneh? Na voljo zgolj takrat, ko v okolici naše pivovarne zorijo sočne maline, torej na vrhuncu poletja.

Najmanjše možno skupno naročilo v trgovini je 6 steklenic. Za večje naročilo (več kot 20 steklenic) nas prosim kontaktirajte.

Pivo je na voljo tudi kot točeno v 25l sodih z možnostjo izposoje točilnega avtomata.

Pivo je trenutno na voljo le po naročilu. Za večje naročilo nas prosim kontaktirajte.

 

PO NAROČILU

Opis

Stil: malinovo sadno pivo

Alkoholna vrednost: 5,1%

Barva: rožnata

Pakiranje: 0,33l

Nefiltrirano in nepasterizirano.

 

Naša pivovarna v Velikem Vrhu vabi na pravo doživetje okusov. Med degustacijo naših sezonskih kraft piv vam razložimo postopek varjenja in bogato zgodovino pivovarstva pri nas. V Halozah od hiše ne boste nikoli odšli lačni. Naša specialiteta so pice iz 48-urno fermentiranega testa in haloške preste z ocvirki, ki smo jih razvili z družinsko pekarno iz sosednjega hriba. Postreženi boste z lokalnimi izdelki iz okolice pivovarne, ker želimo, da dodobra spoznate gurmansko plat Haloz. Degustacije izvajamo v vseh letnih časih in za različne skupine, potrebna je le rezervacija termina. Pokličite nas!