PO NAROČILU

Korant IPA

2.50

Korant IPA se ponaša s konkretno in korektno grenčico, polnim telesom in bogato hmeljno aromo. Za povrh aromatiko nadgradi še okus po oreščkih in domačem jagodičevju, kot so jagode, borovnice, ribez in kosmulja.

Pivo je dobilo ime po najbolj prepoznavnem slovenskem pustnem liku, ki izvira ravno iz območja naše pivovarne. Koranta varimo izključno s slovenskimi hmelji in domačim jagodičevjem za dvojno avtohtono moč. Izjemno pivo navduši z edinstveno kombinacijo okusov, podkrepljeno z zvenom korantovih zvoncev.

Najmanjše možno skupno naročilo v trgovini je 6 steklenic. Za večje naročilo (več kot 20 steklenic) nas prosim kontaktirajte.

Pivo je na voljo tudi kot točeno v 25l sodih z možnostjo izposoje točilnega avtomata.

Pivo je trenutno na voljo le po naročilu. Za večje naročilo nas prosim kontaktirajte.

 

PO NAROČILU

Opis

Stil: India pale ale

Alkoholna vrednost: 6%

Barva: oranžno rdeča

Pakiranje: 0 ,33l

Nefiltrirano in nepasterizirano.

 

Naša pivovarna v Velikem Vrhu vabi na pravo doživetje okusov. Med degustacijo naših sezonskih kraft piv vam razložimo postopek varjenja in bogato zgodovino pivovarstva pri nas. V Halozah od hiše ne boste nikoli odšli lačni. Naša specialiteta so pice iz 48-urno fermentiranega testa in haloške preste z ocvirki, ki smo jih razvili z družinsko pekarno iz sosednjega hriba. Postreženi boste z lokalnimi izdelki iz okolice pivovarne, ker želimo, da dodobra spoznate gurmansko plat Haloz. Degustacije izvajamo v vseh letnih časih in za različne skupine, potrebna je le rezervacija termina. Pokličite nas!