Sp-ipa-nec

2.50

Session IPA z nežnim okusom pivskega slada, tropskega sadja ter s presenetljivo aromo pomaranče in mandarine. Naše spipano pivo je prejelo več nagrad in znak kakovosti. Si dovolj spipan, da poskusiš?

SP-IPA-NEC je edinstvena citrusna kombinacija, ki navdušuje pivoljubce po vsej Sloveniji. Naše najbolj spipano pivo je prejelo znak kakovosti na prvem senzoričnem ocenjevanju piva v Sloveniji leta 2021 in osvojilo tretje mesto v kategoriji svetlih piv za naziv Pivo leta 2022. Pridružuje se mu srebrni znak iz Londona,  London Beer Competition, 2023.

Najmanjše možno skupno naročilo v trgovini je 6 steklenic. Za večje naročilo (več kot 20 steklenic) nas prosim kontaktirajte.

Pivo je na voljo tudi kot točeno v 25l sodih z možnostjo izposoje točilnega avtomata.

Opis

Stil: session ipa

Alkoholna vrednost: 4,8%

Barva: zlato rumena

Pakiranje: 0,33l

Nefiltrirano in nepasterizirano.

 

Naša pivovarna v Velikem Vrhu vabi na pravo doživetje okusov. Med degustacijo naših sezonskih kraft piv vam razložimo postopek varjenja in bogato zgodovino pivovarstva pri nas. V Halozah od hiše ne boste nikoli odšli lačni. Naša specialiteta so pice iz 48-urno fermentiranega testa in haloške preste z ocvirki, ki smo jih razvili z družinsko pekarno iz sosednjega hriba. Postreženi boste z lokalnimi izdelki iz okolice pivovarne, ker želimo, da dodobra spoznate gurmansko plat Haloz. Degustacije izvajamo v vseh letnih časih in za različne skupine, potrebna je le rezervacija termina. Pokličite nas!